7 redenen om uw website een redesign te geven

Waarom een redesign?

Uw website heeft al een tijd dezelfde uitstraling en u wilt graag een redesign voor 2015, maar u twijfelt nog? Deze 7 redenen geven aan welke kansen een redesign met zich mee kunnen brengen en helpen u in het maken van een beslissing.

  1. 40% van uw bezoek komt via tablet en mobiel gebruik. Een redesign zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor weergave op desktops, laptops, tablets en smartphones. Zo vergroten we de kans dat bezoekers ook daadwerkelijk een dienst bij u afnemen.

  2. We bekijken het huidige ontwerp om deze duidelijker en meer conversie gericht te maken.

  3. Beter vindbaar op Google worden komt mede door een duidelijke structuur en zoekmachine machine vriendelijke code.

  4. Het toepassen van de laatste website technieken om de conversie te verhogen. Creëer meer interactie met u bezoeker door middel van call-to-action buttons en feedback formulieren. 

  5. Met een redesign wordt u gedwongen opnieuw na te denken over de inhoud, de wie, wat, waarom vragen. Sluit de inhoud van uw website nog wel aan bij uw doelstellingen?

  6. Verbeter de bezoekers ervaring van uw website. Een slechte gebruikservaring wordt niet zo snel vergeven door bezoekers. Waardoor u kansen tot verkoop mis loopt.

  7. Maakt u al gebruik van ons Emcore CMS? Met een redesign kunnen we uw website gelijk ook voorzien van de laatste versie van ons Emcore CMS, twee vliegen in één klap!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.